BATMAN / MERKEZ - 100. YIL ORTAOKULU

Ekm

Sosyal bilgiler öğretmenimiz değerli Ayşegül Akbaş ve öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için pano hazırladılar.

Ekm

Batman kitap fuarına giderek hem kitap alan hem de aldıkları kitabı değerli yazarımız Vehbi Vakkasoğlu'na imzalatan öğrencilerimiz ve değerli rehber öğretmenimiz Münire Arpacı öğretmenimiz diğer öğrenci ve öğretmenlerimize örnek oldular.

Ekm

"İskelet Sizsiniz" yarışması ile atık malzemeleri kullanarak en iyi iskeleti tasarlayan öğrencinin birinci seçildiği bir ders etkinliği  düzenleyen Ebru Nur Doğan öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Yarışmanın birincisini tebrik ederiz.

Ekm

Fen ve teknoloji öğretmenimiz Ebru Nur Doğan Fındık, öğrencilere gezegenleri tanıma kapsamında güneş sistemi modelleri yaptırdı. Öğrenciler yaparak yaşayarak öğrenmenin keyfini çıkardı.

Ekm

Okulumuzun ingilizce öğretmenleri Kadriye Altınışık, Esma Aytekin ve Merve Kondu, koçluğunu üstlendikleri öğrencilerle öğle yemeği yediler.

Ekm

Okulumuzun başarılı öğrencileri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kayseri'ye gönderildi. Oldukça dolu geçen gezide öğrencilerimiz bir çok etkileşimde bulundu. Okulumuzun müzik öğretmeni Habibe Yıldırım öğrencilerimize eşlik etti. Öğrenciler çok keyif aldıklarını ve bu tarz gezilere sık sık katılmak istediklerini söyledi.

Üretim Becerileri Atölyesi için Öğretmenlerimizi Bursa´da