BATMAN / MERKEZ - 100. YIL ORTAOKULU

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının 2. Dönem Veli toplantısı yapıldı.

Veli, öğrenci ve öğretmen iş birliği yapıldı.
Başarılı ve verimli bir dönem olması dileğiyle.

Ara

Okulumuz Bocce takımı Okul Sporları Bocce Yıldız Erkekler İl Birinciliği Yarışmalarında il birincisi oldu. Emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Aynur Sacıcı ve öğrencilerimize teşekkürler eder başarılarının devamını dileriz.

DEVLETİMİZİN KURUCUSU BÜYÜK ATATÜRK;

GÖZÜN ARKADA KALMASIN, EMANETİN EMİN ELLERDE!

Atatürk, büyük Türkiye idealinin vücut bulmuş halidir.

Atatürk, emperyalizme karşı Türk milletinin şahlanışıdır.

Atatürk, mazlum milletlere emsal teşkil eden milli mücadelenin Başkumandanıdır. Ebediyete uğurlanışının 84. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yol dönümü nedeniyle pano hazırlandı. Özlem ve minnetle anıyoruz!

DOLAŞIM SİSTEMİ ETKİNLİKLERİ

Koçluk Sistemi

Haz

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi. Öğrencilerimiz sene boyunca yaptıkları projeleri sergiledi.

Şbt

II. Dönem Veli Toplantısı 26 Şubat Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz Özel BOSB Bilim Teknik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler. Okul ile ilgili detaylı bilgiler aldılar.

Ara

Milli eğitim şube müdürlerimizden Murat Yağmur, Murat Şahin ve Emrullah Aslan okulumuzu ziyaret ettiler. Beceri Temelli Test kitapları dağıtarak öğrencilerimizle bir araya geldiler.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 83. ölüm yıl dönümü sebebiyle okulumuzda ve ilimizde, önderimizi anma ve anlama programları düzenlendi.

Kas

Okulumuzda 5. ders saatinde eş zamanlı olarak tüm öğrencilere öğretmenlerimiz tarafından "Afet Eğitimi" verildi. Eğitim esnasında küçük tatbikatlarla herhangi bir afetle karşılaşıldığında öğrencilerin nasıl davranmaları gerektiği gösterildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü okulumuzda ve ilimizde öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Ekm

Okulumuzda Cumartesi günü okul genelinde veli toplantısı yapıldı. Sınıf öğretmenlerimiz velilerimizle öğrencilerin durumlarını detaylı şekilde konuştu. Öğretmen, veli ve öğrenci kaynaşmasını sağlayan toplantı 13:00'ten 17:00'e kadar devam etti.

Toplantı için okula gelen velilerimiz için, öğrencilerimiz Mevlid Kandili kapsamında hazırladıkları hediyeleri ve şekerlemeleri ikram ettiler. Din Kültürü zümremizin öncülüğünde hazırlanan etkinlik oldukça ilgi gördü.

Eyl

Okulumuzda öğrencilerimizin annelerini bilgilendirmek amacıyla madde bağımlılığı konusunda Batman Narkotik Şubesi tarafından konferans düzenlendi.  Konferansta annelerimizin ne kadar dikkatli olmalarına değinildi. Madde bağımlılığının ne olduğu, karşılaşıldığında ne yapılması gerektiği hakkında anneler bilgilendirildi.