BATMAN / MERKEZ - 100. YIL ORTAOKULU

Ara

Okulumuz kız hentbol takımı Batman Yıldızlar yarışmasında 3. olmuştur. Tebrik ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hediyeleştik ve günümüzü kutladık. Değerli öğretmenlerimiz, iyi ki varsınız.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerimiz LGS sınavında motivasyonlarının artması ve onlara okulumuzdan bir jest olması açısından en yüksek puanı alan öğrencimize bisiklet hediye edeceğiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Söz varlığını Zenginleştirme,Öğrencilerimizin Dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını, birlikte düşünce dünyasını geliştirmek amacıyla çalışmalar yapıldı.

Eyl

Sene başı veli toplantısı yapıldı. Velilerimizle bir araya gelerek öğrenci başarısını nasıl arttıracağımızı, ne gibi önlemler alacağımızı konuştuk.

.

100. Yıl Ortaokulu, 7/C sınıfı olarak Habibe Hoca önderliğinde Hasankeyf gezisi düzenlendi.

Şehrimiz tarihi ve kültürel açıdan öğrencilere daha yakından tanıtıldı.

-Hasankeyf Müzesi

-Zeynel Bey Türbesi

-Hasankeyf Tekne Turu

-Hasankeyf Belediye Binası

-Kent Meydanı

-Hasankeyf Çarşısı

Gezildi.

Bu güzel gezide emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzda ses yarışması düzenlendi. Tüm okulun katıldığı yarışmada en iyi şarkı söyleyen ve sesi güzel olan ilk 10 öğrenci seçildi. Seçilen öğrencilere katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

7/D sınıfının eğlenceli günü

Okulumuz 7/D sınıfı, sınıf öğretmenleriyle birlikte mesire alanına pikniğe gitti.

Bol bol eğlence ve güzel zaman geçirdiler.

Öğretmenimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz ses yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ile birlikte çookk güzel bir gün geçirdik.

Gün boyu, “öğretmenim burası çok güzel bir yer” , “hayatımda yediğim en güzel pizzaydı”, “Daha önce bu kadar eğlenceli bir gün geçirmemiştim” şeklinde mutluluk içeren cümleler duyduk.

Öğretmenlerimiz Habibe Yıldırım ve Ayşe Boğa’ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Haz

İzmir’den yazarımız Bülent Nizam ile ZOOM üzerinden “kitap okuma alışkanlığı”, “kitap kültürü”, “yazarlık” konuları üzerine öğrencilerimizin de katılımıyla seminer düzenledik. Katkılarından dolayı yazarımız Bülent Nizam’a ve Türkçe öğretmenimiz Eftal Karaca’ya teşekkür ederiz.

May

Matematik Dostları yarışmasında öğrencilerimiz il genelindeki öğrencilerle yarıştılar.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının 2. Dönem Veli toplantısı yapıldı.

Veli, öğrenci ve öğretmen iş birliği yapıldı.
Başarılı ve verimli bir dönem olması dileğiyle.

Ara

Okulumuz Bocce takımı Okul Sporları Bocce Yıldız Erkekler İl Birinciliği Yarışmalarında il birincisi oldu. Emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Aynur Sacıcı ve öğrencilerimize teşekkürler eder başarılarının devamını dileriz.

DEVLETİMİZİN KURUCUSU BÜYÜK ATATÜRK;

GÖZÜN ARKADA KALMASIN, EMANETİN EMİN ELLERDE!

Atatürk, büyük Türkiye idealinin vücut bulmuş halidir.

Atatürk, emperyalizme karşı Türk milletinin şahlanışıdır.

Atatürk, mazlum milletlere emsal teşkil eden milli mücadelenin Başkumandanıdır. Ebediyete uğurlanışının 84. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.